Прикордонники у Фінляндії Фінські почали вилучати купюри євро у всіх росіян, які повертаються з Фінляндії до РФ.

Через впроваджені санкції ЄС, громадянам рф буде недозволено ввозити європейську валюту через кордон. І вже є прецедент — фінські митники вилучають банкноти євро у росіян на кордоні, повідомляють росЗМІ.

Євро. Фото: скриншот Youtube
Євро. Фото: скриншот Youtube

Забороняється продавати, постачати, переказувати або експортувати банкноти, номіновані в будь-якій офіційній валюті держави-члена Євросоюзу, в росію або будь-якій фізичній чи юридичній особі, організації або органу в росії, включно з урядом і Центральним банком росії, або для використання в росії", – звучить положення статті у митному відомстві.

У положенні статті є вийнятки, що стосуються тих громадян, які прямують до росії та провозять валюту для особистого використання, а також дипломатичних представництв, консульських установ або міжнародних організацій у росії, які мають імунітети відповідно до міжнародного права. Але це не стосується приватних осіб.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Євро. Фото: скриншот Youtube
Євро. Фото: скриншот Youtube

Прості громадяни не зможуть привезти із собою до росії жодних банкнот євро.

Нагадаємо, що Євросоюз 2 березня у межах санкцій, запроваджених після вторгнення РФ в Україну, заборонив продавати та постачати до Росії банкноти євро.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти опинилися в оточенні під Харковом, а тепер ниють про несправедливість: "Нічого не залишилося".

Як повідомляв "Знай.ua" те, чого неможливо пробачити: в ООН підрахували кількість жертв серед мирних українців.

Також "Знай.ua" інформував, італійський експерт передбачив, як розвиватимуться події під Херсоном найближчим часом.