Сполучені Штати Америки разом із Китаєм можуть укласти глобальну угоду. Це остаточно зруйнує плани путіна.

Про це висловився відомий російський правозахисник та юрист Марк Фейгін в інтерв'ю для програми "Гроші".

Справа в тому, що Джо Байден і Сі Цзіньпін у найближчому майбутньому можуть вирішити долю росії, і це буде в контексті інтересів Китаю.

Марк Фейгін
Марк Фейгін

" Світ вже домовляється за вирахуванням Путіна. Вони його вже не беруть до уваги як суттєву частину цього рівняння. А потім потрібно уважно стежити за тим, як будуть йти домовленості Китаю та Вашингтона " - почав Марк Фейгін.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На його думку, там найімовірніше щось відбувається, переговори щодо глобальної угоди точаться точно. Щось Китай може отримати від США, і йдеться про частину Росії.

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Лідери двох країн проведуть зустріч уже у листопаді, на саміті «Великої двадцятки» в Індонезії. Там буде присутнім і сам російський диктатор путін, який найімовірніше спробує завадити планам.

Буде проведено спочатку велику зустріч, а потім уже можливий обмін візитами, під час яких буде укладено угоду.

" Вони багато про що домовляться. А приховано - про долю Росії в контексті інтересів Китаю. Ми весь час бачили навіть упродовж 2021 року розмови, що "ми маємо домовитися з Росією, щоб не дати рости Китаю". Останній рік, може, трохи менше, дав розуміння, що Китай дуже сильно, недооцінено залежний від західних технологій, грошей, інвестицій.Китай зробив свій вибір, у якомусь сенсі відсунув свої геополітичні амбіції трохи назад.А ось Москва - дуже цікавий приз, який може дістатися. я думаю, що, швидше за все, ми будемо свідками такої великої оборудки ” - зазначив далі російський експерт.

Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело
Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело

Варто одразу зазначити, що відносини між Китаєм та росією налагодилися лише у другій половині 80-х, а до цього вони були на межі війни. Зараз це може знову повторитися.

Нагадаємо, що ООН закликала Латвію пошкодувати радянські пам'ятники: Рига гідно відповіла

Раніше повідомлялося, що гуляйтер Кирило Стремоусов стрімко залишив Херсон: записує "переможні" ролики з Воронежу .

Також, Марк Фейгін розповів, чому крики путіна про "судний день" не можна сприймати серйозно