Херсонський колаборант Кирило Стремоусов стрімко залишив територію Херсонської області. Злякався початку контрнаступу з боку ЗСУ.

Про це стало відомо з його нового відеозвернення, опублікованого на сторінках у соціальних мережах зрадника.

З Херсона він переїхав до міста Воронеж, що в Росії, де чекає подальшого розвитку подій. Він мабуть чудово розуміє, що йому не вижити у Херсоні, а українські захисники вже поряд.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот
Кирило Стремоусов, фото: скріншот

Останніми днями Кирило Стремоусов активно почав давати коментарі пропагандистським ЗМІ, і ролики нібито були записані з його робочого кабінету у Херсоні. Виявилось, що це зовсім не так.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Його крайній ролик розкрив усі карти, і тепер російські окупанти та бойовики у Херсоні будуть ще більш деморалізовані. За що боротися, якщо навіть "влада" залишила через страх місто.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот
Кирило Стремоусов, фото: скріншот

На фонi колаборанта видно Благовіщенський собор, що красувався у нього за спиною.

Очевидно, відеозвернення було записано з готелю Marriott, що знаходиться у Воронежі за адресою проспект Революції, 38. Крім собору можна помітити на ролику і технікум будівельних технологій, і Воронезьке водосховище.

Воронеж, фото: скріншот
Воронеж, фото: скріншот

Тепер виправдатись у нього ніяк не вийде, і доведеться відповідати за свої вчинки. Сам він це ще не коментував.

Воронеж, фото: скріншот
Воронеж, фото: скріншот

Якщо навіть тимчасова "влада" почала залишати місто Херсон, то сумнівів у роботі ЗСУ бути не повинно. Незабаром наші захисники візьмуть під контроль всі окуповані території, а зрадників обов'язково наздожене карма. Або ж наші партизани.

Воронеж, фото: скріншот
Воронеж, фото: скріншот

Нагадаємо, що окупанти захопили не лише життя людей, а й їхні гроші: скільки бізнесів опинилося в руках росіян

Раніше повідомлялося, що американці й уявити не могли такої боротьби за свободу від українських захисників: поєднують несумісне та добивають окупантів

Також, збільшення чисельності армії Росії не допоможе путіну досягти успіху у війні проти України, - ГУР