Стало відомо про те, як близькі та родичі російських окупантів переживають їхнє перебування на війні в Україні. Справляються із тиском далеко не всі.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яка була опублікована на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Чергові проблеми росіян, і пов'язані вони з тим, що через свою дурість і гонку за грошима, вирішили вирушити на війну.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

На цей раз у перехопленні розмови дружина вирішила розповісти, яким чином намагалася повернути свого чоловіка додому. Вона розуміє, що шанс на його повернення мінімальний і потрібно щось робити.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Я собі вени різала" - зазначила жінка, і все тому, що це могло повернути назад додому його близьку людину. Вона думає, що це обов'язково допоможе, і він буде у безпеці.

При цьому сам чоловік налаштований скептично, і вважає, що це навряд чи змінить ситуацію, адже керівництво "погане".

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Награвся я вже у війну. ... Не смій нічого з собою робити, будь ласка. Перезарядив автомат, чула, я теж зроблю. Тут уже всі, іноді, доходять до відчаю такого, що підуть і скоро кинуть командиру полку нашого граната в окоп. .А він не поспішає виходити звідси, бо знає, що йому в Калінінграді п#зда", - каже окупант дружині.

Варто зазначити, що проблеми у них тільки починаються, і найближчим часом після початку контрнаступу ЗСУ шансів у окупантів повернутися додому практично немає.

Нагадаємо, що пропитий алкоголік Медведєв охрестив путі на рятівником і розсмішив заявою

Раніше повідомлялося, що українські морпіхи потролили Шойгу та показали, хто насправді не дає окупантам йти у наступ .

Також, у мережі з'явилося відео перекидання російської військової техніки на територію окупованого Криму