Російські пропагандисти знову зробили чергове "вкидання". На цей раз нібито бійці з "Азовсталі" написали колективне звернення, в якому спробували дискредитувати Володимира Зеленського та інших народних депутатів.

У маніфесті "українські захисники" з полку "Азов" жорстко критикують Зеленського, який нібито не може протистояти росії та тягне свою країну на дно. Вони навіть згадали Арестовича та Подоляка, виставляючи їх не в найкращому світлі. А депутатів із парламенту звинуватили у тому, що вони купують дорогі машини та біжать до Європи.

Маніфест від "бійців", написаний росіянами
Маніфест від "бійців", написаний росіянами

Колективну "скаргу" розмістили в декількох українських джерелах, тому можна було подумати, що це правда, але ні. Це справа рук росіян, яких знову спіймали на підлій провокації.

Маніфест від "бійців", написаний росіянами
Маніфест від "бійців", написаний росіянами

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Автор маніфесту зробив чимало орфографічних та пунктуаційних помилок, які ніяк не можна списати на Т9. "Цуценятко" чомусь виявився "цуценьком".

В "Азові" вже відреагували на такий сміховинний вкид і спростували інформацію. Бійці обіцяють найближчим часом зробити офіційну заяву щодо фейкового маніфесту.

ССО АЗОВ
ССО АЗОВ

Раніше ми писали про те, що Олексій Арестович закликав нікого не вірити в слова Кремля про переговори, хочуть набратися сил: "Повували пацани"

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Подоляк розкрив справжню мету путіна в Україні, НАТО та біолабораторії стали лише відмовкою.

Також портал Знай.ua писав, щоб боєвик із дружиною самі того не помітили, як захопилися роботою ЗСУ після вибухів на складах: "Знали куди били"