Українська журналістка Ярослава Коба, яка хотіла інтиму на трибуні Верховної Ради з головою парламенту, забронювала номер у кримському готелі для Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на особливу дату – День захисників України, 14 жовтня.

Про це журналістка заявила у своєму Facebook. Вона з власної ініціативи списалася з працівником готелю "Мрія", який мав російський номер, і зробила бронь на ім'я Залужного. Дічина представилася особистим асистентом Головнокомандувача.

Валерій Залужний. Фото: скриншот Telegram
Валерій Залужний. Фото: скриншот Telegram

Більше того, Ярослава навіть вказала мету візиту, яка спочатку могла б здатися працівникові досить дивною, але виду він не подав. Залужний нібито має приїхати до готелю для перегляду салюту з нагоди визволення Криму від російських загарбників та на честь Дня захисників України.

Листування Ярослави Коби та менеджера готелю, Facebook
Листування Ярослави Коби та менеджера готелю, Facebook

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Після низки питань, які не викликали сумніву, менеджер прийняв заявку та забронював номер. На Валерія Залужного чекають у розкішному готелі 14 жовтня, в день захисників України. Салют призначено на 21:00.

Готель Mriya Resort & SPA в Криму, фото з вільних джерел
Готель Mriya Resort & SPA в Криму, фото з вільних джерел

Раніше ми писали про те, що в Криму заборонили повідомляти про "бавовну": місцевому населенню пропонують нагадати про шкоду куріння

Як повідомляв Знай.ua, українські морпіхи потролили Шойгу і показали, хто насправді не дає окупантам йти в наступ.

Також портал Знай.ua писав, не лише у повітрі, а й у воді: Великобританія передасть Україні підводні безпілотники