Пентагон витратить 182 млн на закупівлю зенітних ракетних комплексів NASAMS для України, у серпні 2024 планується завершити їх виробництво

NASAMS, фото: скріншот із відео
NASAMS, фото: скріншот із відео

Про це повідомляє сайт Пентагону.

Відповідно до опублікованої інформації, міністерство оборони США виділяє 182 млн доларів на те, щоб закупити передові системи ЗРК малої й середньої дальності NASAMS для України.

Варто зазначити, що зараз у наявності таких систем немає, тому їх необхідно буде виготовити. За планами роботи будуть виконуватись у штаті Массачусетс, орієнтовний строк їх завершення 23 серпня 2024 року.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Компанія Raytheon Co., Тьюксбері, штат Массачусетс, отримала контракт із твердо фіксованою ціною на суму 182 295 333 доларів США на закупівлю національних передових ракетних систем «земля-повітря». Ставки збиралися через Інтернет, одна була отримана. Роботи виконуватимуться в Тьюксбері, штат Массачусетс, з орієнтовною датою завершення 23 серпня 2024 року. На момент укладання контракту було виділено кошти Ініціативи сприяння безпеці в Україні на 2022 фінансовий рік у розмірі 182 295 333 доларів США. Контрактне командування армії США, Редстонський арсенал, штат Алабама, є виконавцем контракту (W31P4Q-22-C-0068)." - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що Ердоган - агент путіна чи ангел миру: український посол розповів, навіщо Туреччина наполягає на переговорах.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду.

Також "Знай.ua" інформував росіяни почали влаштовувати тортури не лише для українців, а й для своїх військових: приховують спроби дезертирства.