У Херсонській області російські окупанти почали облаштовувати кiмнати для тортур. Проте під приціл потрапляють не лише українці.

Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у своєму новому інтерв'ю.

За інформацією від нього, російські терористи почали кидати в кiмнати для тортур не лише викрадених українців, а й своїх же людей. Тих, хто воював в Україні донедавна, після чого вирішив утекти.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань
Депутат Херсонської облради Сергій Хлань

Розташовані такі камери на території, де окупанти облаштували свої військові частини. Впадають в основному через спробу дезертирства, а відбувається все в режимі найсуворішої таємності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також у такий спосіб вони намагаються приховати від рідних та знайомих окупантів у Росії реальну ситуацію на фронті, а також кількість втрат.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

"Тих, хто намагається дезертувати, а це сьогодні масове явище в армії Росії, їх виловлюють та кидають у підвали. Вони вже будують в'язниці та ізоляції для своїх воїнів, щоб там проводити психологічні атаки та щоб усунути можливість скаржитися родичам та близьким. У них забирають засоби зв'язку та тримають у підвалах, переконуючи, що їм потрібно воювати”, – розповів Сергій Хлань.

Тим часом загальні втрати російських військ в Україні з 24 лютого перевищили вже 46 тисяч людей.

Нагадаємо, що Андрій Піонтковський розповів про два головні відкриття про ЗСУ за півроку війни: у НАТО відчули себе неповноцінними

Раніше повідомлялося, що росіяни разом із командуванням масово пишуть рапорти про звільнення через страх за своє життя .

Також США усвідомили, як можна зупинити російську агресію в Україні: секрет ударів по Криму розкрито