Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив поставити крапку щодо виїзду чоловік за кордон в умовах військового стану. Особливих поблажок найближчим часом чекати точно не варто.

Про це чоловік розповів під час чергової розмови в ефірі російського правозахисника та журналіста Марка Фейгіна.

Наразі такий час, що чоловіки потрібні в Україні для захисту як у військовому, так і в економічному плані. Проте, засмучуватися одразу не потрібно, адже в уряді можуть робити деякі винятки.

Кордон, фото: скріншот із відео
Кордон, фото: скріншот із відео

Такої позиції дотримується український гарант Володимир Зеленський, і, на його думку, зараз не час для того, щоб дати можливість чоловікам вільно покинути країну.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Усім морякам і "заробітчанам" до кінця війни особливих поблажок чекати не варто – всі нам потрібні тут для оборони економічної, військової. Судячи з рухів, будуть потурання для окремих категорій. Вірною ознакою того є, хай під заставу в 200 тисяч гривень, але можливість виїхати співробітникам фірм у короткострокові відрядження з гарантією повернення. Інакше гроші підуть на армію", - сказав Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Така тенденція щодо зниження триватиме й надалі, але не буде такою широкою, як багато хто сьогодні очікує.

У самого радника Офісу президента України трохи інша думка з цього приводу. Він дотримується гнучкішого підходу, але не може впливати на політичний курс країни. Можливо, найвище керівництво знає те, чого не знає сам Олексій Арестович сьогодні.

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

"Залишимо їм право, їм історія його дала і народ, визначати цей курс так, як вони вважають", - сказав радник Офісу президента.

Нагадаємо, що естонський генерал-майор пророкував зміни на фронті в найближчі 2 місяці, зима не завадить планам ЗСУ

Раніше повідомлялося, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогоднішній день, скільки ще роботи у ЗСУ

Також військовий експерт розповів, як ЗСУ всього за півроку зламали "другу армію у світі": про ситуацію на фронті