Радник ОП Олексій Арестович, знову прогнозує зміни у ході війни, цього разу експерт дав російській армії 2-3 місяці, а не тижні.

Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив поділитися аналізом та прогнозами щодо вирішальних ситуацій у війні. На його думку, хід війни вирішиться у найближчі 2-3 місяці. Про це він розповів на своєму телеграм-каналі.

Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram
Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram

Він впевнений, що питання стоїть в тому, наскільки швидко ми звільнимо нашу територію від російської армії. Це залежить лише від того, як швидко і наскільки вагомо Захід буде постачати зброю, від якої ми зараз повністю залежимо.

Якщо передадуть ще 25-30 HIMARS та близько 200 одиниць артилерії калібру 155 мм, то зможемо звільнити значну частину території до нового року. Це своєю чергою завдасть важкого морального удару РФ, оскільки вони знають що робити, коли армія відступає. - зазначив Арестович.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Проте, зазначив Арестович, якщо зброї не нададуть, або нададуть менше, чи розтягнуть постачання на довший термін, то й війна затягнеться на довший період. Він навіть припустив, що можливо воювати прийдеться до наступного літа.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст: закликав українців не жити надією.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки.

Також "Знай.ua" інформував, Олексій Арестович розлютив Вєрку Сердючку, зіпсувавши легендану пісню