З'явилися нові подробиці щодо вибухів на складах окупантів. Російський вояк у розмові з дружиною у всьому зізнався.

Інформація про це з'явилася завдяки новому перехопленню розмови, опублікованій на сторінках Головного управління розвідки у соціальних мережах.

Бойовик із так званої "ДНР" разом із дружиною повідали подробиці вибухів на складах російських загарбників, які вони розміщують на тимчасово окупованих територіях.

"О четвертій ранку потрапили до складу БК між Ашаном і Метро. Зрозумів, це як з правого боку", - каже жінка бойовика. Раніше там стояли ангари, а після приходу росіян з них зробили склади БК. Купа військових машин, боєприпасів тощо. Тепер їх там знову немає, і завдяки ювелірній роботі Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

"Коротше, детонувало до 8 ранку. Там кілька прильотів було. Прильоту 4, напевно. Ну, чітко били, прямо знали, куди б'ють", - розповіла жінка. Мабуть, таким чином вона похвалила роботу українських захисників, які б'ють виключно за військовими об'єктами, а не мирними мешканцями.

Вибухи. Фото: скриншот Telegram
Вибухи. Фото: скриншот Telegram

Тішить, що таких вибухів стає тільки більше, адже це порушує всю логістику Кремлівських підлеглих, і вони невдовзі не в змозі будуть вести будь-які бої. Або візьмуть до рук лопати.

Нагадаємо, що спіймай Кім Чен Іна поки він не заснув: диктатор Північної Кореї побудував 8 особняків, щоб заплутати ворогів

Раніше повідомлялося, що Кадиров хоче гнати росіян на війну голодом та безвихіддю.

Також, Кремль під загрозою в'язниці та тортур збирає "добровольців" для війни в Україні.