Колишній російський президент Дмитро Медведєв, мабуть, досить нудно живе, тому вирішив знову пофантазувати на тему війни в Україні. Уявив сценарії, які ніколи не відбудуться.

Про це він написав у власному Telegram-каналі, де регулярно видає маразматичні заяви щодо війни в Україні.

Через півроку протистояння, він все ще вірить в успіх Росії, і бачить лише "півтора" сценарії вирішення цієї війни.

Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram
Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram

Він розкритикував усіх західних експертів, які тільки й говорять про те, що перемога за Україною, а все інше лише питання часу. Все це для нього "брехня".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Аналітики всіх мастей вправляються у підготовці прогнозів щодо українського конфлікту... Прогнози перемоги будують у Києві та в українофільних країнах Заходу. Насправді все це брехня чистої води та демагогія для обробки електорату", — заявив Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Після цього він вирішив сам передбачити, як саме закінчиться війна, і чого варто очікувати найближчим часом. Звичайно, до цього не варто прислухатися, адже нічого адекватного він сказати не може.

"Сценаріїв всього півтора. Перший – досягнення всіх цілей СВО та недвозначне визнання її підсумків у Києві. Другий – військовий переворот в Україні, а вже потім визнання підсумків спецоперації", – написав він.

Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram
Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram

Він не передбачив ще один варіант, який найімовірніший - програш російських військ, повернення Україні всіх територій, військовий переворот у Росії, а потім і зовсім розпад країни.

Російський полонений, фото: скріншот з відео
Російський полонений, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що британських військових можуть почати готувати до війни проти росії: разом із ЗСУ боротимуться проти диктатора

Раніше повідомлялося, що HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського мосту: у мережі показали найбільший жах рашистів

Також, Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки