Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися щодо тих, хто під час війни влаштував "власну боротьбу".

Свою думку про опозицію він висловив у своєму Telegram-каналі, де регулярно пише про ситуацію на фронті.

У той час, поки більша частина країни виборює виживання через російські нелюди, опозиція почала чітко працювати проти військово-політичного керівництва країни. Вони намагаються дискредитувати роботу ОПУ, Володимира Зеленського, військових та простих громадян. Показують приклад того, як робити не потрібно в жодному разі.

Олексій Арестович, фото: скріншот із відео
Олексій Арестович, фото: скріншот із відео

Зараз без сумнівів росія втратила в Україні політичний та медійний вплив, проте вони навіть уявити собі не могли як якісно почне працювати опозиція.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Ботоферми, які контролював депутат від Європейської Солідарності, просували 2 теми: уповільнення поставок озброєння в Україну та конфлікт між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним. Створити реально чи медійно" - каже Олексій Арестович.

Опозиціонери зовсім не враховують того факту, що їхня діяльність, спрямована на свої амбіції, може коштувати набагато більше прямих ракетних атак з боку окупантів.

Верховна рада. Фото: скрін youtube
Верховна рада. Фото: скрін youtube

"Відсутність єдності влади та армії, влади та народу – це прямий шлях до безвладдя та поразки у війні. Вони свідомо платять за це гроші. Подібний сценарій ми проходили 100 років тому. Вони знову хочуть затягнути Україну в політичну кризу та поразку Москві, на догоду, політичним амбіціям у період війни" - підсумував радник Офісу президента.

Звідси виникає цілком логічне питання: Доки це продовжуватиметься?

Нагадаємо, що росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, і де вони розташовані – гарна допомога військовим

Раніше повідомлялося, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим

Також російські окупанти зривають наступ і масово відмовляються воювати: передумали після зустрічі з ЗСУ