Росіяни панікують через частішу роботу Збройних сил України за їхніми позиціями. Починають усвідомлювати, що їм тут не місце і шансів вижити вкрай мало.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, опублікованій на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Двоє російських окупантів вирішили зателефонувати, щоб обмінятися ситуаціями на фронтах. Там вони обговорили удари Збройних сил України Антоновським мостом у Херсонській області, а також колосальні втрати росіян, які командування намагається приховати.

За їхніми словами, удари ЗСУ ускладнили логістику росіян, і тепер цей міст використовується виключно для того, щоб евакуювати поранених загарбників. Тяжка техніка тепер по ньому просто не пройде.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Їх управління 56 бригади - там усім п*здец. Там ракета прилетіла, всіх замполітів, зам по тилу, всіх, хто сидів в управлінні... Командний пункт був, їх усіх повністю роз'їб*ли", - ділиться окупант про один з останніх обстрілах.

А ось іншого терориста турбують не життя людей, а матеріальне становище російської армії.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"По грошах виходить так: якщо живий залишився, то почалися проблеми, розумієш? Я ж пішов тільки заради грошей, бл*дь. А їх ніх*я не дали! Тільки, бл*дь, натерпівся и даремно, розумієш? Тоді треба самоліквідуватися", - заявив окупант.

Нагадаємо, що російський ув'язнений вирушив в Україну через "нудьгу" у СІЗО, але швидко про це пошкодував: вже попрощався з життям

Раніше повідомлялося, що більшого цинізму ви сьогодні не побачите: диктатор Лукашенка у перерві між запусками ракет із Білорусі привітав українців із Днем Незалежності

Також Олексій Данилов анонсував хороші новини для всього світу, але доведеться почекати 5-7 років