У світі наближаються справи до осені, а це означає, що похолодання чекає на нас зовсім скоро. Для всієї Європи, як мінімум, це буде одна з найскладніших часів, оскільки російська агресія цього року в лютому перевернула світ з ніг на голову.

Естонський генерал-майор Вейко-Велло Пальм у новому інтерв'ю для ТСН вирішив передбачити, що ж усім чекати з настанням осені, і як зміниться ситуація на фронті.

Естонський генерал, фото: скріншот з відео
Естонський генерал, фото: скріншот з відео

На думку експерта, обидві сторони тепер мають не більше восьми-дев'яти тижнів для того, щоб здійснити свої плани. А точніше, стільки часу має Збройні сили України та західні партнери для того, щоб звільнити якнайбільше наших територій від російських злочинців.

"Знову ж таки - логістика. Логістика страждатиме, це серйозно. Це зовсім інші умови, дощі, це неможливість використання шляхів, які не підготовлені для перевезення техніки, та інше. Виникають великі проблеми. З іншого боку, я не зовсім згоден з тим, що це може бути проблемою для контрнаступу ЗСУ, тому що вони продемонстрували ці дії у березні досить ефективно. Саме в той період, коли погодні умови були не найкращими", - зазначив естонський генерал.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Складніші умови будуть взимку, і найімовірніше з проблемами зіштовхнуться саме росіяни, які ні на що вже не здатні. Україні тим часом продовжуватиме йти допомога від західних партнерів, тому цілком імовірно, що частину територій буде повернуто вже до кінця року.

Нагадаємо, що британських військових можуть почати готувати до війни проти росії: разом із ЗСУ боротимуться проти диктатора

Раніше повідомлялося, що HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського мосту: у мережі показали найбільший жах рашистів

Також, Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки