Російський журналіст, який потрапив в Україні у скандал через раптове бажання змінити громадянство, прокоментував заяви Ердогана на Кримській платформі, яка відбулася 23 серпня напередодні Дня Незалежності України.

Невзоров розмістив у своєму телеграм-каналі саму заяву Реджепа Тайіпа Ердогана, де сказано, що на думку президента Туреччини, та по міжнародному праву, Крим треба повернути Україні. Туреччина не визнає анексії Криму та вважає цей крок незаконним.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Чоловік написав, що у президента Туреччини велике чуття. Не обійшлось без притаманних росіянам гучних заяв, та "сміливих" випадів як у бік Ердогана, так і, само собою, у бік путіна.

На думку Невзорова, Ердоган розуміє, що скоро може "поховати путіна", саме тому пішов на такий крок. За словами Невзорова, його заява рівноцінна тому, якби Ердоган висловив "щире співчуття рідним та близьким покійного володимира".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

Це рівнозначно виразу "щирого співчуття рідним та близьким покійного Володимира". Ердоган ніколи не став би ховати стосунки з путіним, якби не був упевнений, що дуже скоро поховає і його самого. - написав російський журналіст.

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Невзоров розповів, як путін за 5 місяців перевершив за кривавістю багаторічну війну у В'єтнамі.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Невзоров пророкує панічні настрої серед пропагандистів після загибелі Дарії Дугіної.

Також "Знай.ua" інформував, що Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора.