Відомий російський опозиціонер і журналіст Олександр Невзоров вирішив висловитися щодо смерті пропагандистки Дарії Дугіної. Тепер ніхто не може бути впевнений у своїй безпеці.

Висловився чоловік про це у своєму новому ролику, опублікованому на YouTube-каналі.

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

На думку Олександра Невзорова, разом із позашляховиком росіянки Дар'ї Дугіної згоріли всі ілюзії особистої безпеки всіх російських нацистів. Усіх тих, хто регулярно розповідає про нікчемність інших країн, і про "велич росії". Тепер вони постійно боятимуться за своє життя.

Автомобіль дівчини, що горить, налякав «борців з нацизмом», адже до цього моменту вони були абсолютно впевнені - право на вбивство і злочини є тільки у них.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олександр Дугін. Фото: скрін youtube
Олександр Дугін. Фото: скрін youtube

"Випущений на волю путіним, вигодований папашою-дугіним російський нацизм, запустить ланцюгову реакцію смертей. Ідеологам і рупорам російського світу треба звикати - уб'ють дуже багатьох" - йдеться у повідомленні Олександра Невзорова.

До речі, найбільше почала переживати пропагандистка Маргарита Симоньян. Вона вже кілька місяців ходить із охороною, але тепер, мабуть, доведеться її посилити. Навряд чи це допоможе.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот
Маргарита Симоньян, фото: скріншот

Нагадаємо, що інцидент стався у суботу, 20 серпня. Дарина Дугіна пересувалася на своєму автомобілі, і під час руху машина вибухнула, в'їхала в огорожу та згоріла, а уламки розкидало по всій дорозі. У цьому транспортному засобі мав бути і її батько, проте, в останній момент передумав. Наче відчував.

"Це машина батька, Даша іншою машиною їздить, але вона поїхала сьогодні на його машині, а Олександр Гєльєвич поїхав по-іншому. Він повернувся, був на місці трагедії. Наскільки я розумію, метою був безпосередньо Олександр Гєльєвич або, може, вони вдвох". ", - Розповідає друг сім'ї.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ Дмитро Кметюк встановив новий світовий рекорд: скоріше майже на секунду

Раніше повідомлялося, що воїн ВСУ влаштував справжнє пекло окупантам завдяки неймовірній кмітливості: косив ворогів пачками

Також НАТО введе свої війська в Україну: експерт озвучив умови