Російський журналіст Олександр Невзоров вирішив розповісти про наперед програшну стратегію диктатора путіна. Винен у смерті понад 40 тисяч своїх людей.

Про це він висловився під час чергового ролика, який вийшов на його YouTube-каналі. Там чоловік знову заговорив про війну в Україні, яку цинічно розв'язав голова Кремля.

Понад п'ять місяців минуло з початку війни в Україні, і за цей час росіянам не вдалося досягти значних успіхів на фронті. Вони тільки втрачали та втрачали.

"За виконання маячних і незрозумілих фантазій путіна, росія заплатила вже 40 тисяч трупів своїх солдатів. Усього за 153 дні ідіотської війни путін погрожував більше своїх солдатиків, ніж США за перші 15 років війни у ​​В'єтнамі. Сорок тисяч і то ще буде" - каже Олександр Невзоров.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео

Усі заплановані військові операції, які намагатимуться здійснити найближчим часом росіяни, обійдуться ще в десятки тисяч трупів, але чомусь путін все одно на своїх людей, і що охочих воювати з кожним днем ​​стає менше. Вони не розуміють, за що або за кого вони зобов'язані боротися і ризикувати життям.

"Аналітики прогнозують, що путін дуже скоро вдасться перекрити і загальний в'єтнамський результат втрат. Досі В'єтнамська війна вважалася найкривавішою після Другої Світової війни" - підсумував Олександр Невзоров.

Сподіваємося, що невдовзі ця кровопролитна війна закінчиться на користь України. Чекаємо на черговий "жест доброї волі" від окупантів, який знову поверне світ до нашої країни.

Нагадаємо, що десантники ЗСУ безперервно знищують техніку ворога на Донеччині, вежі розлітаються разом із окупантами — рахунок йде на десятки

Раніше повідомлялося, що втрати окупантів набагато вищі, ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян .

Також, війна відійде для путіна на другий план через бунти всередині країни: Олександр Невзоров передрік нові проблеми для росії