Війна Росії проти України триває вже півроку. За цей час було багато різних думок щодо результату конфлікту, проте тепер і сумнівів бути не може у перемозі України.

Російський військовий експерт Андрій Піонтковський вирішив висловитися з приводу того, чим же були здивовані західні експерти. Свою думку він висловив під час чергового інтерв'ю для 24 каналів.

Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео
Андрій Піонтковський, фото: скріншот із відео

У наших партнерів було два великі відкриття щодо наших захисників. По-перше, це той факт, що вже півроку українські війська борються з "другою армією у світі", хоча навіть найдосвідченіші експерти з Пентагону давали Києву лише 96 годин у перші дні, після чого він міг перейти під контроль терористів.

"Вони ж збиралися постачати вас, як африканських партизанів. Добре постачати - Stinger і Javelin, щоб пострілювати. Виявляється, тут є сучасна армія", - почав російський публіцист.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Також, величезним подивом для всіх стало те, як насправді підготовлені російські війська. Ніхто й припустити не міг, що Україна впорається з «другою армією у світі», і боротиметься на рівних із ними протягом шести місяців. Зараз вже можна сміливо сказати, що в деяких аспектах ми їх точно перевершуємо. Свого часу Україну не прийняли в НАТО саме через страх, але зараз сподіваємося до них прийде усвідомлення, що боятися нічого.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Українська армія сама впорається з цією "другою у світі. Це теж нове одкровення", - підсумував Андрій Піонтковський.

Ніхто тепер не просить солдатів НАТО вступати у війну. Єдине що потрібне Збройним силам для боротьби - підтримка та забезпечення озброєнням.

Нагадаємо, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Раніше повідомлялося, що в Міноборони Росії перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE

Також, батько та син із ЗСУ пліч-о-пліч очищають українську землю від окупантів: разом зібрали чимало трофеїв