У Кремлі почалася сильна паніка, і пов'язано це з ударами по Кримському півострові. Вони думали, що ця територія у безпеці, але це далеко не так.

Про це 24 каналу розповів російський публіцист із Вашингтона Андрій Піонтковський .

Почалося все з розмови про мирні переговори, які ще трапляться не скоро. Спершу планується вийти на кордони до 24 лютого, після чого вже дипломатичним шляхом почнуть повертати Кримський півострів та частину окупованих Луганської та Донецької областей.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

Все залежатиме від звільнення Херсона та всієї області. Якщо це станеться до жовтня, то означатиме військову поразку росіян. А якщо ні, то ми матимемо заморожений конфлікт, чого не можна в жодному разі допустити.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Ми бачимо яка паніка почалася в Москві, і у глибинного народу в бункері після перших ударів по військових аеродромах у Криму. Наразі це стало вже рутинною. Я запевняю вас, що там станеться те саме, що з диктаторами, що зазнають поразки. Всім ясно, що стратегічний шлях він програв" - каже Андрій Піонтковський.

Путін плаче, фото з відкритих джерел
Путін плаче, фото з відкритих джерел

Однак, для всіх це стане остаточно зрозумілим після успіху Збройних сил України в Херсонській області, або інших тимчасово окупованих областей. Статися це має вже зовсім скоро, оскільки, за словами багатьох, ми знаходимося на одній із вирішальних стадій, і найближчі місяці всі остаточно вирішать.

"Тоді спрацює чинне у всіх кримінальних структурах правило - "опущений пахан" вже не "пахан". Наступного дня ми побачимо "Лебедине озеро" на телевізорі, а в перерві скажуть, що товариш путін припустився серйозних помилок в українському питанні, і він не зможе виконувати свої обов'язки", – зазначив Піонтковський.

На жаль, це не означає, що при владі виявиться хтось добрий. Буде просто його заміна з такими ж амбіціями, проте з ними набагато легше домовитися.

Нагадаємо, що Борис Акунін розповів, чому революція в Росії вже неминуча

Раніше повідомлялося, що війна в Україні перебуває на "вирішальному етапі": експерти з Нацбезпеки закликали США допомогти, поки не стало пізно

Також, щури біжать першими: після "бавовни" у Криму Аксьонов та команда зрадників виїхали з півострова