З'явилася інформація про те, що в Кремлі вкрай налякані, адже всі їхні плани налетіли після вибухів на анексованому Кримському півострові. У путіна готові вже обговорювати це питання.

Про це повідомив голова Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко у новому інтерв'ю для 24 каналу.

У західних ЗМІ все частіше з'являються захоплення Збройними силами України, а саме тим, як вони знищують ворога на психологічному рівні. Також, на їхню думку, вибухи у Криму впливають не лише на позицію світових лідерів, а й на Кремль.

Олександр Мусієнко, фото: скріншот із відео
Олександр Мусієнко, фото: скріншот із відео

Останнім часом ЗСУ зусилля свої позиції, а також ставлення до себе по всьому світу. Все через методи боротьби на полі бою.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

"У російського агресора стоїть завдання просто винищувати все живе, і для них мало має значення, це цивільний об'єкт, чи військовий, чи є там цивільні. Українські війська діють набагато об'єктивніше, грамотніше та креативніше" - каже Олександр Мусієнко.

Світ останнім часом активізувався, і багато видань зараз обговорюють питання застосування сил НАТО у цій війні. Якщо раніше про це й не йшлося, то зараз почалися дискусії. Це знатно лякає російського диктатора путіна, адже він не очікував так довго вести війну.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Вже більше двох тижнів у Криму практично щодня вибухи, проте від путіна не пролунало жодної заяви з цього приводу. Раніше він зазначав, що ця територія взагалі обговорюватися не буде, але зараз мабуть передумав, чекаємо чергового "жесту доброї волі". Налякали вибухи і білоруського диктатора Лукашенка, який попросив колегу оснастити країну системами ППО, адже вони очікують на вибухи і на своїй території.

Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram
Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram

"Я думаю це один із можливих сценаріїв, і про це говорив раніше. Я бачу, що є скептики, які кажуть, що це малоймовірно. Без необхідної кількості боєприпасів, підтримки та своєчасного перекидання та логістичного забезпечення, це постійний психологічний тиск" - каже Олександр Мусієнко про «жест доброї волі». Можна з упевненістю вже сказати, що у Кремлі готові обговорювати питання Кримського півострова, а це ще одна наша перемога.

Нагадаємо, що ЗСУ потрапили по болючих точках загарбників - з Антонівського мосту по відлітали "латки"

Раніше повідомлялося, що росіяни збираються атакувати цивільні об'єкти – попередила американська розвідка.

Також британських військових можуть почати готувати до війни проти росії: разом із ЗСУ боротимуться проти диктатора