Після "вибухових" подій у Криму останніми днями, розвідка українських партнерів прогнозує напади в тилу ворога.

Новинний редактор Емма Берроуз у своєму Twitter розмістила деталі пресконференції з представником західної розвідки. Зокрема йдеться про вибухи у військових об'єктах в Криму та прикордонних з Україною територіях рф.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Представник західної розвідки щойно повідомив журналістам, що атака України на аеродром у Саках у Криму "вивела з ладу більш ніж половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту Росії". Російська система зайнята тим, що шукає винних у розгромі". - пише Емма Берроуз.

Вибухи у Криму, фото: скріншот із відео
Вибухи у Криму, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також розвідники прокоментували нещодавні вибухи в окупованому Росією території, заявивши, що напади українців у тилу ворога, такі як Білгород (у Росії), "є законними цілями, які не загрожують територіальній цілісності Росії".

Співробітник західної розвідки пояснює атаки з боку України "поєднанням неймовірно сміливих людей і нових можливостей".

Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram
Вибухи в Криму. Фото: скриншот Telegram

Також представники розвідки підкреслили, що потужність Чорноморського флоту рф надзвичайно похитнулася, вони втратили керйсер "Москва", втратили острів Зміїний, "втратили половину свого військово-морського авіаційного пакета, а їхній військовий штаб був уражений".

Нагадаємо, ми писали, що радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки.

Як повідомляв "Знай.ua" пацюки тiкають першими: після "бавовни" у Криму Аксьонов та команда зрадників виїхали з півострова.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ дякують окупантам за підказку, де знаходиться штаби у Лисичанську: "Воюємо з ідіотами".