З'явилося чергове підтвердження того, що росія не збирається зупинятися в Україні, і в майбутньому вони хотіли б отримати якомога більше територій.

Якийсь час тому радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк дав інтерв'ю молдавському телеканалу TV Moldova1 , і там він чітко дав зрозуміти глядачам, росія - країна-терорист, і в жодному разі не можна дослухатися думки їхнього уряду. Інакше це може в майбутньому погано закінчитися.

Молдова та Грузія, наприклад, добре знайома з цією агресією, оскільки свого часу вони вже віджали деякі території під свій контроль. Але й цього їм мало.

Зараз Кремль може розробити план, щоб забрати якнайбільше територій не лише в України, а й у Молдови, Північного Казахстану, Азербайджану, і знову таки Грузії.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

"Російська федерація не генерує внутрішню додану вартість, не створює комфортного способу життя для громадян, які там живуть. І відповідно, щоб цих громадян тримати в таборі, змушувати їх працювати за низьку заробітну плату – цим громадянам потрібно показувати якусь пропагандистську картинку. Наприклад , ми заходимо до Молдови та захоплюємо частину території. Ми заходимо в Україну та захоплюємо частину території. Ми заходимо до Північного Казахстану та захоплюємо частину території" - говорив тоді Михайло Подоляк.

Промо путіна у Вірменії, фото: вільне джерело
Промо путіна у Вірменії, фото: вільне джерело

Вже через кілька днів після цього по всьому Єревану, який є столицею Вірменії, почали з'являтися пропагандистські плакати з такими написами: "Маріуполь – це Росія. Запоріжжя – це Росія. Херсон – це Росія. Тираспіль – це Росія. Цхінвал – це Росія. Північний Казахстан – це буде Росія. Арцах – хай буде Росія”.

Зважаючи на все, за цією провокацією може стояти блок "Айястан", який керує екс-президент Вірменії Роберт Кочарян. При цьому самі представники цього блоку заперечують це.

Промо путіна у Вірменії, фото: вільне джерело
Промо путіна у Вірменії, фото: вільне джерело

Це ще один натяк того, що путін хоче повернути Радянський Союз і керувати всім світом. Однак цивілізовані країни цього не допустять.

Нагадаємо, що росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, і де вони розташовані – гарна допомога військовим

Раніше повідомлялося, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим

Також російські окупанти зривають наступ і масово відмовляються воювати: передумали після зустрічі з ЗСУ