Воїн ЗСУ власноруч спорудив систему дистанційного управління вогнем і влаштував російським окупантам справжнє пекло. Про це повідомляє telegram-канал InformNapalm.

За час війни бійці ЗСУ вже багато разів показали неймовірний героїзм та професіоналізм, знищуючи пачками як ворожу піхоту, так і різну техніку. Окупанти, навіть будучи здебільшого, мають серйозні труднощі на полі бою, адже кмітливість українських захисників "перетягує канат" не на користь ворога.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, український кулеметник у польових умовах спорудив систему дистанційного керування вогнем і показав загарбникам, що таке справжнє пекло. Він уміло викошував ряди "другої" армії світу, яка довго не могла зрозуміти, чому не виходить "викурити" стрільця.

"Окупанти довго намагалися викурювати стрільця, а коли нарешті з великими втратами досягли позиції, побачили, що кулеметник працював дистанційно", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На відео можна почути, що російські окупанти дуже засмучені тим, що воїн ЗСУ їх так перехитрив і ліквідував багато особового складу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".