Морський піхотинець "Сапсан" з 26 лютого пішов боронити Україну, до війни він працював рятувальником, тренером та плавав на кораблі старшим помічником капітана.

Історію непересічного розвідника розповідають у Головному управлінні розвідки. Захисник підкреслив, що життєвий досвід, набутий у мирний час стає в пригоді й на війні.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

З військовою розвідкою до цього мене поєднувала хіба що строкова служба в період розпаду союзу в одній з розвідувальних частин, після якої я обрав для себе інший, проте не скажу, що менш ризикований шлях, розповів

Служба рятувальником багато додала для навичок, адже кожен виїзд рятувальників, це екстремальна ситуація. Доводилось рятувати людей, працювати в задимлених приміщеннях, за високих температур.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Цей досвід став в пригоді й після призову до лав Збройних Сил України. Він дозволяє в складних ситуаціях приймати рішення «з холодною головою», з розумінням того, що від твоїх вчинків залежить не лише власне життя, а й доля побратимів, - пояснює воїн.

Набуті життєві навички та знання, що отримав за мирних часів, допомогли швидко навчитися професії розвідника.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти готують масований ракетний удар: Михайло Подоляк попередив українців про небезпечні дні.

Як повідомляв "Знай.ua" український воїн "Мольфар" про переваги ЗСУ над ворогом: "Не важливо скільки в тебе боєприпасів".

Також "Знай.ua" інформував, "елітні" російські десантники масово відмовляються їхати на війну до України: не мотивують ні гроші, ні нагороди.