Російські окупанти готують масовані ракетні удари по українських містах, тож найближчими днями необхідно поберегтися. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі інформаційного телемарафону.

Михайло Подоляк попередив, що російські окупанти збільшать кількість обстрілів українських міст на День Незалежності, тож і 23, і 24 серпня треба поберегтися, зокрема мешканцям столиці.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

"Росія - це архаїчна держава, і вона прив'язує свої дії до певних дат. Для них це якісь нав'язливі думки. "Що треба зробити, щоб людям було погано". Вони ненавидять нас, тому спробують 23-24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами певного ряду наших міст. Безперечно, Київ буде у переліку цих міст", - попередив громадян радник голови ОП.

Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube
Запуск ракети. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Подоляк підкреслив, що поразку росіян бачать у всьому світі, тому у Кремлі хочуть отримати компенсацію за приниження та збільшать кількість атак на мирних українців. Він додав, що в ці дні дуже важливо реагувати на повітряну тривогу та шукати укриття.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Кулеба.

Також наш портал інформував, москвичі продовжують вірити путіну та Міноборони, а потім дивуються "чому українці вважають ворогами росію" - нове соцопитування.

Крім того, ми писали, у головного пропагандиста путіна Соловйова закінчилася фантазія, довелося розкритикувати стиль Зеленського: "Вдягнені як придурки".