На початку повномасштабної війни у ворога була велика перевага як у боєприпасах, так і у живій силі противника, вони мали хорошу логістику та не мали двох речей - гідної мотивації та майстерності.

За словами воїна "Мольфара", який не перший рік знаходиться на війні, рашисти звикли застосовувати велику кількість боєприпасів й ніяк не можуть відмовитися від тактики випаленої землі. Про це у репортажі Воєнного телебачення.

Робота української арти. Фото: скриншот Facebook
Робота української арти. Фото: скриншот Facebook

Кількість боєприпасів, яку вони використовували для захоплення цілей була доволі вражаюча, але не важливо скільки у тебе боєприпасів, важливіше як майстерно ти використовуєш власні вогневі засоби! говорить захисник.

На рахунку захисника «Мольфара» чимало особистих перемог над ворогом. Він помітив, що все, чого навчилися росіяни - це закидувати українські позиції великою кількістю арти.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Все, що вони підвозять, вони намагаються одразу викинути на наші позиції. На початку війни вони закидували нас десятками тисяч тонн боєприпасів ще радянських часів. Відповідно в цьому вони перевершували ЗСУ. Але велику роль на війні грає те, куди ти стріляєш", впевнений "Мольфар".

В українських артилеристів значно більший досвід, який сформувався в антитерористичній операції, відповідно, в цьому є перевага.

Робота української арти. Фото: скриншот Facebook
Робота української арти. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що артилеристи ЗСУ порівняли радянські гаубиці з польськими САУ "Краб".

Як повідомляв "Знай.ua", росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити.

Також "Знай.ua" інформував, що радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки.