Російські десантники масово відмовляються їхати на війну до України. Їх не мотивують виплати, ні нагороди. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на офіційній сторінці у facebook.

Російські десантники деморалізовані після того, як їх розбили ЗСУ, залишивши від їхніх підрозділів менше ніж 40% особового складу. Окупанти масово відмовляються воювати, хоч командування намагається їх мотивувати.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

"Після грандіозних втрат, завданих російськими десантниками в результаті бойових зіткнень із захисниками України, командування повітряно-десантних військ хоча б частково намагається відновити їх морально-психологічний стан та боєздатність. Основна увага приділяється підрозділам, де було знищено понад 60 відсотків особового складу та частин де особовий склад деморалізовано та відмовляється від подальшого проходження служби", - повідомляє ГУР.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зазначається, що командири десантних військ Росії також відмовляються вирушати в Україну. За кожним фактом відмови проводиться розслідування, а також командирів намагаються умовити їхати на війну, заманюючи нагородами та соціальними пільгами.

Раніше портал Знай повідомляв, вибухи в Криму завдали непоправної шкоди окупантам: західна розвідка розклала по поличках.

Також наш портал інформував, військовий експерт докладно розповів про "народний супутник", і чому він здатний переламати хід війни.

Крім того, ми писали, терорист Стрєлков-Гіркін визнав, що Зеленський впорався із викликами війни: "А хто тут клоун?"