Російські окупанти масово відмовляються воювати, зриваючи наступ запланований командуванням. Воїни ЗСУ чітко дали зрозуміти, що "легкої прогулянки" для загарбників не буде. Про це свідчить перехоплення розмови російського солдата, опубліковане Головним управлінням розвідки Міноборони України у соцмережі facebook.

Російський окупант ділиться зі співрозмовницею, що бойовий дух серед його колег нижчий. Багато хто відмовляється воювати, тим самим зриваючи наступ і сподівається якнайшвидше повернутися додому до росії.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ось, ну й думаю скоро-скоро вже, я ніби, млинець, знав те, що повинні вивести скоро. Тому що ми вже всі, у нас люди здаються. У нас уже стільки людей у ​​відмову пішло. У нас найближчим часом наступ мав бути, а людей не вистачає, бо всі у відмову пішли. Ну, тут реально дупа", - скаржиться окупант.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Солдат "другої" армії розповідає, що "легкої прогулянки" в Україні не вийшло і протистояти ЗСУ вкрай складно.

"Сьогодні тут теж, прямий ось з ранку, ось тільки прокинувся у нас уже бойовики тут, арта працює, все працює, тут взагалі жорстко", - ділиться загарбник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів, хто такий насправді Олексій Арестович і що він робить в ОПУ: "Багато каже..."

Також наш портал інформував, щедрий урожай на збиті вертольоти та безпілотники ворога: ЗСУ підрахувало збитки окупантів.

Крім того, наш портал інформував, вибухи в Криму завдали непоправної шкоди окупантам: західна розвідка розклала по поличках.