Українські "командос" із ЗСУ цілодобово працюють над тим, щоб якнайбільше російських окупантів перетворити на добриво та звільнити рідну землю від зла. Героїв показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook.

Бійці Запорізької окремої бригади територіальної оборони з позивними "Бджола", "Майстер", "Циган", "Кукуш" та "Терекс" і вдень, і вночі стоять на захисті України, завдаючи окупантам безліч проблем. Воїни виглядають як справжні "командос" і наганяють страх на кожного загарбника, який наважився ступити на українську землю.

Воїни ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Воїни ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Команда "нестримних" у складі "Бджоли", "Майстра", "Цигана", "Кукуша" та "Терекса" в режимі 24/7 виконують бойові завдання по захисту України! Від усмішок наших воїнів російським окупантам ніяково, бо добряче дають знати, хто такі українці!", - йдеться у повідомленні Міністерства оборони.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, українські партизани пообіцяли російським окупантам та колаборантам "веселе життя": почали готуватися задовго до 24 лютого.

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".