Батько і син із ЗСУ пліч-о-пліч захищають Україну від російських окупантів і затрофеюють їхню техніку. Про безстрашних воїнів розповідає Міністерство оборони України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Воїн ЗСУ із позивним "Кум" разом зі своїм сином стоять на передових позиціях, знищуючи російських окупантів. Захисники зірвали чимало планів "другої" армії світу та активно колекціонують ворожу техніку.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Воїн уже 9-й рік у захисті Батьківщини! Приступав до служби розвідником, а нині успішно командує підрозділом та знищує рашистів на Херсонському напрямку. Старший син захисника – сапер, воює поруч із батьком. Починаючи з лютого підрозділ "Кума" зібрав чимало трофеїв та не дало окупантам захопити Миколаїв", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Воїн наголошує, що трофейною технікою окупантів відновлюють баланс сил між сторонами.

"У нас трохи менше техніки, у них трохи більше, то ми позичаємо її у довготривале користування", - іронічно каже "Кум".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів, хто такий насправді Олексій Арестович і що він робить в ОПУ: "Багато каже..."

Також наш портал інформував, щедрий урожай на збиті вертольоти та безпілотники ворога: ЗСУ підрахувало збитки окупантів.

Крім того, наш портал інформував, вибухи в Криму завдали непоправної шкоди окупантам: західна розвідка розклала по поличках.