Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив українців, що розслаблятися в жодному разі не можна і білоруси, які перебувають так близько до кордону, ще можуть атакувати Київську область.

В інтерв'ю для ТСН глава КОВА Олексій Кулеба зазначив, що Київська область завжди буде під загрозою обстрілів та наземних наступів з боку білоруських військ, які, незважаючи на заяви брехливого Лукашенка, все одно в союзі з російськими окупантами.

Білоруські війська, фото з вільних джерел
Білоруські війська, фото з вільних джерел

За його словами, лише після перемоги можна буде видихнути.

"Ми не спатимемо спокійно до повної нашої перемоги! Ми не брати з тим народом, ми сусіди. І сусід у нас - союзник країни-терористки", - заявив Кулеба.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Глава КОВА зазначив, що Білорусь своєю можливою атакою нашкодить не лише українському народу, а й частині Європи, оскільки на одній із ділянок кордону розташована зона Чорнобильської АЕС. Радіаційний фон там зашкалює.

Однак Кулеба запевняє, що українські захисники добре підготовлені, навіть якщо станеться найгірше.

"Тому наші військові готуються до будь-яких сценаріїв, розуміючи наші помилки та маючи певні переваги. Підуть чи ні, треба до цього бути готовими завжди. Ми повинні будувати бомбосховища, тому що це загроза не на рік і не на два - це назавжди", - додав Кулеба.

Олексій Куліба, фото interfax
Олексій Куліба, фото interfax

Раніше ми писали про те, що військовий експерт докладно розповів про "народний супутник", і чому він здатний переламати хід війни

Як повідомляв Знай.ua, вибухи Криму завдали непоправної шкоди окупантам: західна розвідка розклала по поличках

Також портал Знай.ua писав, що терорист Стрєлков-Гіркін визнав, що Зеленський впорався із викликами війни: "А хто тут клоун?"