Останнім часом у ЗСУ почалися "урожайні" дні, збиті безпілотники та крилаті ракети, а також бойовий гвинтокрил ворога "прилягли відпочити" в українській землі.

Повітряне командування "Центр" звітує про успіхи наших воїнів, та повідомляє, що за останні декілька діб завдяки злагодженій роботі, українські захисники "приземлили" п'ять БПЛА, а на Сході днями знищили один Ка-52.

Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот telegram
Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот telegram

Відзначилися двоє молодих офіцерів – начальники обслуг. Хлопці лише цього року завершили навчання у військовому виші, а на передових позиціях вже показують зразковий результат. - йдеться у повідомленні командування.

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил ЗСУ знищено вертоліт Ка-52 на сході України.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

За словами речника командування Повітряних сил Юрія Ігната, коли наші захисники мають можливість, вони все збивають. Під ударом лишаються прифронтові міста, де противник може завдавати удару по наших позиціях на гранично малих висотах.

Підбитий гелікоптер. Фото: Telegram
Підбитий гелікоптер. Фото: Telegram

Водночас він акцентує, що вороже угруповання довкола України зростає – окупанти збільшили кількість своїх авіасил до 360 гелікоптерів.

У "Центрі" зазначають, що додали, що на Запорізькому та Донецькому напрямках ворог зазнає втрат не лише на суходолі, а й у небі. Загалом по ворожих позиціях завдано 2 200 авіаударів.

Нагадаємо, ми писали, що український "Пікассо" не забув про улюблену справу навіть на фронті: готує нові роботи для переможної виставки з побратимами

Як повідомляв "Знай.ua" вибухи у Євпаторії, Севастополі та Керчі. Палають окупанти у Новій Каховці.

Також "Знай.ua" інформував, у МОН розповіли, що український пенсіонер "приземлив" російський Су-34 за допомогою рушниці