Українці один із найталановитіших народів у світі. Вони не забувають про свої хобі та захоплення навіть перебуваючи у найскладніших життєвих ситуаціях.

Про одного з таких військових розповіли на сторінці 68-ї окремої єгерської бригади у соціальній мережі Facebook , де регулярно повідомляють про актуальну ситуацію на фронті.

Серед єгерів, які сьогодні захищають нашу з вами батьківщину, дуже багато творчих особистостей. Вони не падають духом і продовжують займатися звичними справами.

Ось, наприклад, чоловік на фотографії отримав від побратимів прізвисько "Пікассо".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я митець, малюю портрети", - каже скромно про себе вирішив розповісти військових. Навчався свого часу він у Харкові, потім переїхав до Київської області, а малював зовсім у французькій столиці – Парижі.

Війна застала його у місті Чернівці, куди він приїхав незадовго до настання росіян на відпочинок, і саме там він одразу ухвалив рішення негайно йти до військкомату.

Портрети військового, фото: Facebook
Портрети військового, фото: Facebook

"Починав як вуличний художник ще 20 років тому. Згодом виставляв свої роботи у паризькій галереї. Також мої виставки проходили у різних містах України" - продовжив розповідь про себе український захисник.

Вже трохи відійшовши від подій, на фронті "Пікассо" вирішив себе відволікти, і почав малювати портрети своїх побратимів та місцевих дітей. Деякі з робіт можна побачити у публікації. Не виключено, що після перемоги України він повернеться до громадянського життя і відкриє виставку своїх картин, що були намальовані за час війни.

Портрети військового, фото: Facebook
Портрети військового, фото: Facebook

Наші люди є унікальними, адже навіть у такій складній ситуації продовжують жити. Правду кажуть, що під час війни ми живемо краще, ніж у мирний час росіяни.

Портрети військового, фото: Facebook
Портрети військового, фото: Facebook

Нагадаємо, що побачити HIMARS і померти: російський пропагандист потрапив під удар ЗСУ та приєднався до Кобзону

Раніше повідомлялося, що росіяни та білоруси "похвалилися" своїми досягненнями - що не вкрали, про те збрехали

Також воїни ЗСУ відправили на концерт до Кобзону командира окупаційних військ .