Стало офіційно відомо про те, що Росія та її кривавий диктатор путін глобально програє інформаційну війну в Україні. Інакше й не могло бути.

Про це написав глава британської розвідувальної служби Джеремі Флемінг у статті для The Economist .

На його думку, росіянам з початку повномасштабного вторгнення в Україну не вдалося завоювати вигідні позиції в кіберпросторі. Усі їхні провокації виявилися незграбними, і тим самим під сумнів було поставлено їхню розвідку. Минуло півроку, тому з упевненістю можна дійти невтішного висновку, що вони програють у всіх сферах.

Джеремі Флемінг, фото: скріншот з відео
Джеремі Флемінг, фото: скріншот з відео

При цьому їхні спроби знищити цифрову інфраструктуру України виявилися також невдалими. Український кіберзахист же показав себе з професійного та ефективного боку.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Поки президент Путін повністю програв інформаційну війну в Україні та на Заході. Хоча це є привід для радості, ми не повинні недооцінювати те, як російська дезінформація діє в інших країнах світу", - написав Флемінг.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Раніше росія використовувала такий самий сценарій під час свого вторгнення до Сирії, а також на Балканах. Онлайн-дезінформація стала вкрай важливою частиною стратегії росіян, але, як бачимо, у цьому немає жодного сенсу.

"Як і у випадку із наземним вторгненням, початкові онлайн-плани Росії, схоже, не виправдалися. Використання Росією наступальних кіберінструментів було безвідповідальним та невиборним", - написав глава розвідки Великобританії.

Пропагандисти, скріншот з відео
Пропагандисти, скріншот з відео

Нагадаємо, що "Зелена неділя" для попів у Львівській області - віруючі влаштували посібникам теплий прийом

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також Олексій Арестович закликав українців не шукати в кожному слові ОПУ зраду