Стало відомо про чергові злочини російських окупантів. Ставляться до людей гірше, ніж до тварин, а також псують дітей життя.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яка була опублікована на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Виявляється, російські злочинці ґвалтують людей не лише на території України. Вони знущаються і з своїх громадян. Ще один доказ того, що їх не можна називати людьми.

У цій розмові військовий розповів, що їхнє командування відмовляє у ротації, і причина в наступному. Солдати, які мали їх замінити, зґвалтували у місті Білгород трьох дівчат. При цьому їх вік 14, 15. І 17 років.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Зараз ті, які мали приїхати нас замінити, у Білгороді зґвалтували трьох дівчаток: однієї 14, 15 та 17 років. Тому сюди нікого більше не відправляють. Тому що вони людей гвалтують", - сказав окупант. До речі, знаходиться їхній підрозділ у Харківській області.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Такий розклад із ротацією зовсім не влаштовує російських окупантів, і вони налаштовані рішуче. Було запропоновано піти у відпустку на 10 днів за умови, що вони обов'язково повернуться на службу. Однак такий варіант також не подобається злочинцям, і вони ухвалили найрозумніше рішення за останні півроку. Разом із побратимами зі зброї вони написали заяву на звільнення.

До речі, заяв про зґвалтування у Білгородській області стає з кожним днем ​​лише більше.

Нагадаємо, що росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель — що пропонують за вступ до вузу