Російський окупант зізнався близьким по телефону, як відкриває артилерійський вогонь своїм. Вони не знають, що означає слово "людяність".

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню телефонної розмови окупанта та опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Говорив цього разу росіянин разом зі своєю дружиною та матір'ю. Там він вирішив з гордістю розповісти, як стріляє наосліп, і що іноді доводиться бити по своїх же.

Їхнього командира, до речі, важко поранено, а в підрозділі близько 200 осіб загинули після зустрічі зі Збройними силами України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Півтора місяці половина мозку не працювала і половина тіла. Зараз відновилося. Він нікого не впізнає. Ну і все, він дурень. Тут поранених залишають і вони на х… нікому не потрібні. І вони вмирають у полі, бо ніхто їх не забирає", - каже окупант.

При цьому з'явився черговий доказ того, що росіяни дуже бояться своєї влади. Вони бояться не померти на війні, а отримати "червоний штамп" у документі. Це означає те, що він відмовився брати участь у війні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Очевидно, культ війни в чоловіка був з дитинства, і влада продовжила цей вплив вже у нинішньому віці.

Нагадаємо, що загальні бойові втрати російських військ з 24.02 до 15.07 орієнтовно склали: особового складу – близько 38000 (+130) осіб ліквідовано; танків ‒ 1672 (+5) од.; бойових броньованих машин – 3866 (+14) од.

Нагадаємо, що Олена Зеленська дізналася загиблу Лізу із Вінниці, вони вже зустрічалися

Раніше повідомлялося, що щасливий російський сім'янин виявився нелюдським убивцею: хто причетний до запуску ракет Україною, і що відомо про його близьких

Також посольство США в Україні терміново просить своїх громадян залишити Україну .