І ще одне поповнення обмінного фонду, який стане в нагоді в майбутньому. Бойовик із Луганської області розповів цікаві подробиці про своє перебування на війні.

Ролик із допитом з'явився на YouTube-каналі українського журналіста та активіста Володимира Золкіна, який регулярно проводить з ними виховні бесіди, проте усвідомлюють усю суть далеко не всі.

Полонений, фото: скріншот із відеоскриншот із відеос
Полонений, фото: скріншот із відеоскриншот із відеос

Нещенко Ярославу раптово прийшов повістка у військкомат, і звідти його одразу ж повезли на війну. Цього він не хотів і навіть не збирався воювати. Командування йому сказало, що поїдуть просто фотографуватися і повернуться назад. Однак фотосесія затягнулася практично на півроку.

У полон потрапив досить кумедним чином. Їм казали, що вони можуть не окопуватись, і просто ніч можуть по черзі чергувати, щоб не сталося жодних інцидентів. Вони послухалися, і просто всі лягли спати.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У цей же час до них підійшли українські захисники і тихо полонили. Усі дійшли висновку, що сон продовжує життя, оскільки у разі суперечки полегло б кілька людей точно. А так все закінчилося цивільно, і всі залишилися живими.

Полонений окупант. Фото: скрін telegram
Полонений окупант. Фото: скрін telegram

Далі був дзвінок дружині, яка дуже сумує за чоловіком. Вона намагається щосили добитися повернення чоловіка додому, але росіяни постійно зривають обміни. Якщо українська сторона зацікавлена ​​в тому, щоб повернути наших людей додому, то там же начхати на їхню долю.

"Коли тебе випустять? Я зробила все, я писала заяви, я їздила в адміністрацію, я їздила скрізь, я все писала, зай.

Полонений, фото: скріншот із відеоскриншот із відеос
Полонений, фото: скріншот із відеоскриншот із відеос

Їхнього спільного знайомого також забрали воювати, і не просто так. Його здала власна мати на війну, а причина крилася в одному: "Бухал, заї**в".

А тим часом практично вся вулиця їхня полегла, і чоловіків практично не залишилося в місті. Чи все це було того? Звичайно, ні. І звинувачувати в цьому потрібно лише путіна, та його амбіції.

Нагадаємо, що ЗСУ збираються дотиснути окупантів у Херсоні: довго росіяни не протягнуть

Раніше повідомлялося, що Борис Акунін розповів, чому революція в Росії вже неминуча

Також Олексій Арестович закликав українців не шукати в кожному слові ОПУ зраду