Відомий російський письменник Борис Акунін вирішив висловитися щодо того, що може чекати на Росію найближчим часом, і як вони можуть все виправити.

У своєму новому інтерв'ю він знову вирішив розповісти про помилку, яку майже півроку тому зробив диктатор путін. І тепер люди мають лише один спосіб для того, щоб все виправити.

Борис Акунін зазначив, що постійно думає про майбутнє своєї батьківщини, і все призводить до того, що все зміниться лише після революції, але народ має прийти ще до цього.

Борис Акунін, фото: скріншот з відео
Борис Акунін, фото: скріншот з відео

"І тут теж виходить такий ось ... "Інь і Ян". Тут є зараз, як мені здається, два варіанти. Або побіжить "Інь" - і росія перетвориться на таку величезну Північну Корею, яка наїжиться ядерними ракетами від решти світу, і буде, бог знає скільки років загнивати, і там процвітатиме те, що я вище перерахував: підлість, донос, холопство, страх" - каже Борис Акунін. Це буде хибна стратегія, як він вважає, адже країна стане для всього світу чудовиськом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Є ж і інша ідея, яка також досить страшна і важка, але це дасть хоч якийсь шанс на щасливе майбутнє - про революцію, яка неминуча.

Річниця Революції Гідності, фото: Інформатор
Річниця Революції Гідності, фото: Інформатор

"Є лише один спосіб очиститися, і відновити свою репутацію. Цей спосіб називається революція. Це теж, так би мовити, трагічний і драматичний шлях. Це шлях очищення. Але третього варіанта я не бачу" - підсумував свій спіч російський письменник.

А як все насправді відбуватиметься – покаже лише час.

Нагадаємо, що Кремль під загрозою в'язниці та тортур збирає "добровольців" для війни в Україні

Раніше повідомлялося, що в США показали Китаю та росії, чому краще з ними не жартувати: ядерні сили готові до агресії

Також, у Міноборони прокоментували питання про мобілізацію населення: які фахівці насамперед потрібні ЗСУ зараз