Відомий російський письменник Борис Акунін, який раніше висловився проти агресії з боку Російської Федерації в Україні, порівняв Росію з островом, де зараз епідемія.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Facebook, де він активно висловлює свою позицію на ту чи іншу тему. В основному зараз це пов'язано з агресією з боку Російської Федерації.

Він зазначив, що зараз країна почала перетворюватися на острів, де лютує епідемія.

"Я знаю, як їм погано. На острові лютує епідемія. Вона вражає мозок, і у хворих порушується зір. Біле бачиться їм чорним, чорне – білим, а на лобі у них утворюється висип у вигляді букви Z. тих, у кого імунітет до цієї зарази, вистежують. Вони в ще більшій небезпеці " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Пост Бориса Акуніна, фото: скріншот
Пост Бориса Акуніна, фото: скріншот

Далі він зазначив, що спостерігати з боку за цим нестерпно, і що робити далі - теж поки що ніхто не розуміє. Потрібно лікувати і рятувати всіх, інакше все може закінчитися вкрай погано.

Не можна не відзначити, що Борис Акунін один з небагатьох росіян, хто засудив війну проти України, і вимагає негайно припинити кровопролиття. Він навіть дав інтерв'ю Юрію Дудю, де розповів, що буде далі з країною, і чому потрібно перемир'я.

Нагадаємо, що Росія напала на Україну практично два тижні тому, і відтоді життя українців перетворилося на справжнє пекло. Вже було проведено три раунди переговорів, але, на жаль прийти до спільного рішення не вдалося.

Президент України Володимир Зеленський вимагає особистої зустрічі з Володимиром Путіним, щоб як дорослі і адекватні правителі все обговорити, але Кремль не бажає зараз йти на контакт.

Нагадаємо, що Оля Фреймут повідомила про велику втрату через напад російських окупантів

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар показала "погрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли

Також, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують у метро