Військові аналітики зайняті аналізом ситуації в Україні та, зокрема, на фронті. Представник Пентагону проаналізував зміни, які відбулися за місяць на лінії фронту, та спрогнозував, коли по часу відбудеться переломний момент.

Джим Воллас показав, як виглядає "просування" армії рф в Україні, на мапі, що нижче позначено чорною лінією стан фронту станом на 10 липня, та червоною - стан фронту станом на 14 серпня. Аналітику розповсюдили у соцмережах.

Мапа просувань на фронті армії рф. Фото: Telegram
Мапа просувань на фронті армії рф. Фото: Telegram

Аналітик Пентагону заявив, що поступів вглиб країни не відбулося, тому іовірно вже у вересні відбудеться звільнення Херсонщини.

За місяць жодних видимих поступів. Перелом — перша половина вересня. Закінчення активної фази війни із звільненням правобережної Херсонщини і частини Приазов`я — січень 2023 року. Далі все залежить від багатьох чинників, але ініціатива на той час остаточно буде перехоплена Україною. Повне закінчення гарячої фази — осінь 2023 року, — представника Пентагону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше очікувалось, що переломний момент настане у серпні. Але багато що залежиться від постачання зброї західними союзниками.

Нагадаємо, ми писали, що у трійці антилідерів виявилася навіть столиця: у МВС назвали області із найбільшою кількістю колаборантів.

Як повідомляв "Знай.ua", у москві затримали бурята, який емоційно заявив обнаглівшому рашисту про війну в Україні, та засудив дії своїх же.

Також "Знай.ua" інформував, що Олег Жданов розповів, чому важливо зберегти життя окупантів на Херсонському напрямку: можуть стати корисними.