У москві затримано 36-річного охоронця електрички, який, будучи сам бурятом, емоційно виступив проти російського вторгнення в Україну.

В суперечці з неадекватним рашистом, бурят став казати, що росіяни вбивають мирних мешканців, дітей та цивільних людей.

Бурят обурився діями співвітчизників. Фото: скриншот Telegram
Бурят обурився діями співвітчизників. Фото: скриншот Telegram

"Я їх у рот ї*ав, ваших бурятів! Для чого вони їдуть в Україну, вбивати мирних людей. Для чого вони їдуть вбивати дітей, українців?"

Рашист бикував та запитував, що він має проти "спеціальної операції на Україні", і той сказав, що дійсно, має тому, що вони, російські буряти їдуть вбивати мирних мешканців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Один з пасажирів, проходячи повз чоловіків, які вели суперечку, зауважив - "це війна, називай речі своїми іменами".

Відомо, що охоронця електрички затримали. Подальша доля його невідома.

За нібито дискредитацію так званої "спецоперації" у рф можуть засудити на штраф або навіть засудити до карної відповідальності. У росії є великий відсоток тих, хто схвалює війну в Україні, але, як бачимо, є й ті одиниці, хто засуджують війну, та готові говорити свою думку відкрито.

Нагадаємо, ми писали, що воїни ЗСУ відправили на концерт до Кобзона командира окупаційних військ: "Офіційно денацифікувався".

Як повідомляв "Знай.ua" у Криму сталася чергова "бавовна, детонація складів у Джанкої, вибухи в районі військового аеродрому в Симферополі, що відомо.

Також "Знай.ua" інформував, що "лнрівці" оголосили "день перемоги" і відмовляються воювати за "днр": "Нас намагаються загнати".