Канцлер Німеччини Олаф Шольц останнім часом зробив багато суперечливих висловлювань. Замість того, щоб зупинитися та подумати, він вирішив знову обурити українців.

Про це пише видання Dagens Nyheter .

Цього разу він вирішив розповісти, чому сьогодні важливо продовжувати шукати діалог із путіним, адже це допоможе закінчити війну швидше. Він вважає, що треба продовжити розмовляти з тим, хто вбив десятки тисяч людей просто через свої амбіції.

Олаф Шольц, фото: скріншот з відео
Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

"Він має знати, що ми від нього вимагаємо", - аргументував свою позицію німецький канцлер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У розмові з журналістами зі Швеції чоловік зазначив, що попри складність конфлікту потрібно завжди підтримувати комунікацію. Цікаво, чому ніхто не намагався тоді зв'язатися із Гітлером за часів Другої світової війни.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

При цьому Олаф Шольц не знімає провину за те, що сталося в Україні з путіна, і важливо, щоб диктатор у результаті взяв на себе відповідальність за війну проти України.

"Моє чітке послання йому [Путіну] полягає в тому, що його стратегія щодо України не спрацює. Звичайно, це не означає, що Росія час від часу змінює курс. Але Путін має знати, чого ми від нього вимагаємо. Ось чому я переконаний , що діалог із президентом Росії необхідно продовжувати" – заявив Шольц.

Олаф Шольц
Олаф Шольц

Були до слова і розумні слова в його спичі. Наприклад, що в найближчому майбутньому неможливо буде нормалізувати відносини з росією, адже вони нічого не усвідомили, і продовжують агресію проти людей.

"Поки Росія не укласти мир на розумних умовах, я не бачу можливості навіть почати думати про нормалізацію", - підсумував політик.

Нагадаємо, що побачити HIMARS і померти: російський пропагандист потрапив під удар ЗСУ та приєднався до Кобзону

Раніше повідомлялося, що артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля

Також, на росії чиновників заманюють у відрядження до "ДНР" та "ЛНР" подвійним окладом: ціною в життя