Стало відомо, що ситуація в Харківській області складається не найкращим чином для російських окупантів. Військовий скаржиться, що завжди є ризик бути вбитим через свої ж.

Про це стало відомо з нового перехоплення розмови з російським окупантом, опублікованою на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

У промові росіянина було дуже багато нецензурної мови, мабуть, сильно накипіло за півроку війни. У його взводі було близько 30 людей, і з них живими залишилося лише 11, решта не витримала цієї боротьби.

"Начальство таке скінчене, б***ть, нас є навіть свої", - каже він товаришу в телефонній розмові.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Знаходяться вони в Харківській області, і проблем безліч. По-перше, що очевидно – величезні втрати. По-друге, їм не платять обіцяних грошей, або ж сума виходить неповна. Після цього у них зовсім відпадає бажання воювати далі, адже багатьом гроші єдина мотивація.

Ну і найдивніше, що вогонь з артилерії відкривається по своїх військах, а по документах вони нібито знаходяться в Москві.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Проблеми у них по всіх напрямках, що не може не тішити. Це щодня наближає перемогу Збройних сил України, а люди знову зможуть спокійно жити на своїй землі.

Нагадаємо, що російські окупанти з 24.02 по 15.08 втратили близько 43,8 тисяч вояків і 1876 танків. Втрати за останню добу становили близько 200 осіб із особового складу, а також 12 танків.

Нагадаємо, що окупант зателефонував додому синові, і зізнався у безпорадності "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме