Український обмінний фонд з кожним днем ​​поповнюється дедалі більшою кількістю російських окупантів. Деякі з них не розуміють, що пропаганда сильно зруйнувала їхній мозок, і продовжують поширювати наративи Кремля.

Опубліковано ролик на YouTube-каналі українського активіста та журналіста Володимира Золкіна, який регулярно проводить допит російських військових та бойовиків із ОРДЛО.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Цього разу молодий хлопець підтвердив "скрєпи" путінської росії про те, що армію має пройти кожен чоловік, і це має бути їхня мрія з самого дитинства. Все тому, що це має бути орган, який забезпечує безпеку та рятує людей. Мабуть, у Росії це не так працює. Полонений вважає, що він не воював в Україні, і навіть не знає поняття "суверенна держава".

"У православних є таке поняття, що зброя не для нападу, а для захисту. Основної мети я не знаю, не я планував усіх цих заходів. Це особисто моя думка. Нам сказали захищати мирне населення від нападу західної частини. Те, що я бачив. я припускав, що тут тиранія з боку Західної частини України по відношенню до "ДНР" і "ЛНР" - каже хлопець, який навіть через півроку війни не зміг прийняти той факт, що саме його країна напала на незалежну державу, яка стрімко розвивалася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

Він також погодився з думкою, що у всьому винен Київ, адже жителі та влада не давали життя народу Донбасу, який вважає також окремою державою.

Мобілізували його на початку червня, вже через 3 місяці кровопролитної війни, і до цього часу він практично не знав нічого, що відбувається в Луганській та Донецькій областях. Не виключено, що він взагалі не був у курсі конфлікту на цій території.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Пояснити той факт, що з 2014 року вони фактично перебувають під контролем росії, і чому так відбувається – чоловік не зміг, для нього все ще винний Київ.

Погодився поїхати в Україну після перегляду телевізора, і на цьому варто закінчити, бо народ там приречений.

Нагадаємо, що українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, що відступити і перефарбувати Кремль у жовто-блакитний колір: терорист Гіркін дав слушну пораду російським військовим .

Також Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму