Рівень російської освіти ніколи особливо не відрізнявся чимось особливим, проте нинішня молодь продовжує пробивати дно. Не можуть пояснити елементарні речі.

Місцевий YouTube-блогер TheKRECHETOV вирішив вийти на вулиці одного з російських міст, і почав ставити питання молодим людям щодо мотивів путіна в Україні, і що вони справді знають про Україну.

Більшість людей у ​​ролику знають, що відбувається зараз у нашій країні, але при цьому, мабуть, підтримують свого диктатора путіна, адже повторюють стандартні тези пропаганди.

Наприклад, молодий хлопець вважає, що в Україні просто обрали не того президента і замість Володимира Зеленського на посаді мав залишитися Олександр Лукашенко. Так, вони справді думають, що білоруський диктатор був колись лідером України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я вважаю так, що він неправильно все робить. Я б старого залишив, Лукашенку. Принаймні до цього воєн з ним не було, таких серйозних як зараз" - каже молодий хлопець. При цьому він не знає, чим зараз займається Олександр Лукашенко, адже не стежить за його життям. Ось з ким нам доводиться воювати.

Наступний хлопець знатно здивував своїми відповідями. Він вважає українців бандерівцями, а називають їх так, бо вони підтримують рухи бандерівців. Більше він не зміг нічого сказати з цього приводу.

"Під час війни, я чув, що вони допомагали там німцям. Остап Бендер, або хто там був. Якийсь тип. Щось на кшталт він людей катував, чи спалював, допомагав нацистам" - каже ще один громадянин Росії.

Вони знову все переплутали, і вважають, що рух бандерівців створив не Степан Бандера, а книжковий персонаж романів Іллі Ільфа та Євгена Петрова "Дванадцять стільців" та "Золоте теля" Остап Бендер.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Крім того, росіяни впевнені, що Степан Бандера, який помер у 1959 році, влаштував Революцію Гідності у 2013 році.

Нагадаємо, що бойовик з Донецька назвав головну проблему України, і цього вантажу неможливо позбутися

Раніше повідомлялося, що пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії"

Також чому окупанти постійно відкривають вогонь по своїх: знайдено пояснення