Російські пропагандисти не перестають дивувати і в чергове спробували звинуватити Україну в усіх світових проблемах. Так, на думку пропаганди, саме Київ проводить стрілянини навколо Тайваню, провокуючи загострення. Про це написали в одному із російських telegram-каналів.

За ситуацією навколо Тайваню із завмиранням серця стежить увесь світ. Китай розпочав масштабні військові навчання навколо острівної держави у відповідь на візит спікера Конгресу США Ненсі Пелосі. Напруження напруженості між Тайванем і Китаєм збільшилося і як ніколи близьке до початку війни.

Тайванська армія, фото: скріншот з відео
Тайванська армія, фото: скріншот з відео

На той час російські пропагандисти в кращих традиціях вирішили не марнувати час і знайти "винного". Так, пропаганда заявила, ніби Київ, а не Китай проводить запуски ракет у бік Тайваню, тим самим провокуючи ескалацію.

"У ці хвилини Київ проводить ракетні стрілянини в рамках навчань навколо Тайваню. Частина ракет має пролетіти над островом, що Тайбей вже розкритикував як безпрецедентний психологічний тиск на громадян частково визнаної держави", - написали пропагандисти.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Публікація пропагандистів. Фото: скрін telegram
Публікація пропагандистів. Фото: скрін telegram

Ймовірно, це просто друкарська помилка, адже незабаром публікацію відредагували, але не виключено, що пропагандисти за звичкою звинуватили Україну, спочатку навіть не усвідомивши абсурдність заяви.

Раніше Знай повідомляв, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".

Також наш портал писав, що ексканцлер Німеччини Шредер знову довів вірність скаженому диктатору.

Крім того, ми писали, окупант випадково розкрив ще один російський злочин.