Плани путіна відбудувати чергову імперію подобаються не всім росіянам, адже від цього може залежати їхнє майбутнє. Довів багатьох до божевілля.

З початку війни Росії проти України, серед населення країни-агресора почала зростати захворюваність на депресивні розлади. Також люди стали частіше купувати антидепресанти.

Такого висновку дійшли місцеві психіатри та психотерапевти, у яких величезна кількість пацієнтів скаржаться на потік поганих новин. Такі переживальні, але нічого не роблять, щоби це зупинити. А українці чомусь мають проживати усі ці новини насправді.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Приступи тривоги чи депресії вже спостерігалися у третини жителів росії - 43%, і ситуація надалі лише погіршуватиметься, адже путін на цьому не зупиниться.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як розповіли Forbes фахівці Наукового центру психічного здоров'я, на прийомах люди скаржаться, що війна багато чого змінила для них. "У мене переживання за своїх в Україні" чи "побоювання за сина, він зараз там служить" – історії бувають найрізноманітніші.

Депресія. Фото: IsraClinic
Депресія. Фото: IsraClinic
Депресія. Фото: IsraClinic

Багато хто також переживає через проблеми на роботі, їх бізнес був безпосередньо пов'язаний із закордонними поставками, або втрачені всі вкладення, доводиться влазити в борги. Проте, багато хто з них не розуміє одного - це не санкції винні, а їхній російський президент путін, який і почав усе це.

Аналітики фармацевтичного ринку констатують збільшення закупівель антидепресантів у першому півріччі 2022 року на 81,3% у грошах та на 51,7% в упаковках (порівняно з аналогічним періодом 2021 року).

Аптека, скріншот: YouTube
Аптека, скріншот: YouTube

У березні місяці, коли все починалося, росіяни закупили заздалегідь препаратів, бо боялися дефіциту.

За даними експертів, найдепресивнішим регіоном Росії виявилася москва, де антидепресанти продають в обсязі 1300 упаковок на 10 000 осіб населення.

Нагадаємо, що терор у Торецьку: росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти

Раніше повідомлялося, що Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими

Також, Олексій Арестович розповів, як у США на весь світ зганьбили головну "подружку" росії: путін на черзі