Українські військові могли завдати руйнівного військового ешелону РФ. Це пошкодило залізницю, що призвело до низки великих проблем.

Про це йдеться у щоденному зведенні від експерта з британської розвідки. Опубліковано їх на сторінках Міністерства оборони Великобританії в соціальних мережах.

Справа в тому, що найімовірніше українським захисникам вдалося завдати удару по військовому ешелону, який прямував із Кримського півострова. Завдяки цьому залізне постачання саме на цій гілці повністю знищене, а значить проблем у росіян стає тільки більше, і вони практично не вирішуються. Сподіваємося, що незабаром нам вдасться повернути всі наші території назад, а люди знову заживуть у світі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Внаслідок завданого Україною удару по російському ешелону з боєприпасами на Херсонщині дуже малоймовірно, що залізниця з Херсона до Криму залишається в робочому стані. Швидше за все, росіяни відремонтують залізницю через кілька днів, але вона й надалі залишиться вразливою точкою для російських сил і їхніх постачань із Криму до Херсона”, – зазначають аналітики з відомства.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Також, британці не оминули Херсонський напрямок. Росіяни там влаштували поромну переправу для людей, адже міст більше не може працювати. Проте, громадянське населення - лише відмовки.

Насправді ж росіянам потрібно це для того, щоб перекинути якнайбільше сил до Херсона. Але, як зазначають експерти, у цьому немає нічого страшного, і Himars обов'язково з ними розправиться всіма.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Олексій Арестович проговорився про новий задум ЗСУ у Херсонському напрямку: десятки батальйонів не врятують окупантів

Раніше повідомлялося, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Також спочатку – знищення окупантів: Олексій Данилов розповів, як говорити з рашистами