Росія зібралася допомагати Китаю в тому випадку, якщо у них почнеться війна з Тайванем. Цікаво, яким способом, якщо вони не можуть впоратися з Україною.

Про це вирішив висловитись перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров.

Звичайно ж, після візиту Ненсі Пелосі до Тайваню, росіяни не могли змовчати. Їх хлібом не годуй, аби не образити Сполучені Штати Америки, а також спробувати втертися у довіру до Китаю.

Тайванська армія, фото: скріншот з відео
Тайванська армія, фото: скріншот з відео

Цього разу в Кремлі вирішили зазначити, що збираються допомогти Китаю у тому випадку, якщо між ними та Тайванем розпочнуться активні бойові дії. "Своїх не кидаємо", як вони наголошують.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"У Росії немає підстав відмовляти у допомозі КНР у разі збройного конфлікту на Тайвані, якщо вони про це попросять" - заявив Володимир Джабаров.

Ненсі Пелосі у Тайвані. Фото: скриншот Telegram
Ненсі Пелосі у Тайвані. Фото: скриншот Telegram

До речі, також вони згадали про міжнародну безпеку, заговоривши про те, наскільки це важливо сьогодні. Достатньо іронічно, враховуючи той факт, що протягом майже шести місяців вони обстрілюють Україну і тим самим вбивають мирне населення.

"Закликаємо Вашингтон утриматися від дій, що підривають регіональну стабільність та міжнародну безпеку, та визнати нову геополітичну реальність, в якій вже немає місця для американської гегемонії", - завили з Міністерства закордонних справ.

Сергій Лавров, фото: скріншот із відео
Сергій Лавров, фото: скріншот із відео

Варто зазначити, що ситуація в Азії залишається напруженою, оскільки Китай оголосив про навчання навколо острова Тайвань, і тим самим взяв його до блокади військовими кораблями. Чи чекає на нас ще один конфлікт - дізнаємося вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Раніше повідомлялося, що Андрій Єрмак назвав вирішальні місяці війни в Україні

Також "Друга армія світу" з логістикою 19-го століття: знайдено ще одне вразливе місце окупантів